Ingyen Online Játékok - katt ide!
lego matchbox mattel playmobil  
disney tomy bburago gombhat

Bébijátékok - Tomy Toomies: Vidám szárnyasok kalandpark

AKCIÓK Ajándéklista Eseményemlékeztető Játékboltok

Tomy Toomies: Vidám szárnyasok kalandpark

Tomy Toomies: Vidám szárnyasok kalandparkTomy Toomies: Vidám szárnyasok kalandpark (Bébijátékok) Tomy Toomies: Vidám szárnyasok kalandpark A tojásban ücsörgő kis csőrikék most felpattanhatnak az óriáskerékre vagy a vidám kisvasútra, de egy kis bújócskázásra is van lehetőségük. Eldöntheted, ki hol üljön, és rád vár az is, hogy szín szerint párosítsd a színes csibéket a tojáshéjakkal.A számos színnel és formával találkozó gyerekek készségei sokat fejlődnek játék során. Mind a nagy, mind a finommotorikát fejleszti a Tomy játéka, de a problémamegoldó képesség is erősödik játék közben. Ezzel a vidám játékkal szórakozva fejlődhetnek a gyerekek.A kalandpark szett kompatibilis a széria más kukucska tojáskás tagjaival. Kössük a vonatra a buszt, vagy a tojástartóban üldögélő tojáskákat, hadd vonatozza körbe a nappalit az egész csapat!
Kedvencek közé
Küldés e-mailben
Hasonló játékok
Raktáron *tájékoztató jellegű információ JátékNet.hu webáruház Budapest XI. Tomy Toomies: Vidám szárnyasok kalandpark Akciós ár:
9999 Ft 8999 Ft

Irány az üzlet
Érdeklődni: (06-1) 700-4230
Kérjük mondja, hogy a Játéka.hu -n
találta ezt a terméket!

Bébijátékok

Vissza az előző oldalra

Tomy Toomies: Vidám szárnyasok kalandpark termékhez hasonló játékok
 

Aktuális oldal: Tomy Toomies: Vidám szárnyasok kalandpark (Bébijátékok)

Ezt a játékot így is ismerheted: Tomy Toomies: Vidam szarnyasok kalandpark

Tomy Toomies: Vidám szárnyasok kalandpark Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign