Ingyen Online Játékok - katt ide!
lego matchbox mattel playmobil  
disney tomy bburago gombhat

Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós - Imaginext: Kalózos játékszett - Némó kapitány és a harci rája

AKCIÓK Ajándéklista Eseményemlékeztető Játékboltok

Imaginext: Kalózos játékszett - Némó kapitány és a harci rája

Imaginext: Kalózos játékszett - Némó kapitány és a harci rájaImaginext: Kalózos játékszett - Némó kapitány és a harci rája (Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós) Imaginext: Kalózos játékszett - Némó kapitány és a harci rája A gyerkőc szereti a kalózokat? Akkor irány a tenger ezzel a klassz kalóz figurával aki bátorságával és a mellékelt kiegészítővel készen áll rá, hogy megvédjék területüket és a kincset. Irány a kaland! Némó kapitály mélytengeri búvárruhába bújt, hogy a víz alatt is megküzdhessen ellenségeivel, harci rájája segítségével. A ráján lévő rugós kilövővel erős csapást mérhet ellenségeire. Az Imaginext szettek kompatibilisek egymással, összegyűjtve a többi készletet, még izgalmasabb lehet a játék! A szettek külön kaphatók.
Kedvencek közé
Küldés e-mailben
Hasonló játékok
Raktáron *tájékoztató jellegű információ JátékNet.hu webáruház Budapest XI. Imaginext: Kalózos játékszett - Némó kapitány és a harci rája Akciós ár:
10499 Ft 7349 Ft

Irány az üzlet
Érdeklődni: (06-1) 700-4230
Kérjük mondja, hogy a Játéka.hu -n
találta ezt a terméket!

Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós

Vissza az előző oldalra

Imaginext: Kalózos játékszett - Némó kapitány és a harci rája termékhez hasonló játékok
 

Aktuális oldal: Imaginext: Kalózos játékszett - Némó kapitány és a harci rája (Édesség különlegességek Fejlesztő és oktató könyvek Lábbal hajtós)

Ezt a játékot így is ismerheted: Imaginext: Kalozos jatekszett - Nemo kapitany es a harci raja

Imaginext: Kalózos játékszett - Némó kapitány és a harci rája Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign