Ingyen Online Játékok - katt ide!
lego matchbox mattel playmobil  
disney tomy bburago gombhat

Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós - Playmobil: Violet Vale - Démonportál 70746

AKCIÓK Ajándéklista Eseményemlékeztető Játékboltok

Playmobil: Violet Vale - Démonportál 70746

Playmobil: Violet Vale - Démonportál 70746Playmobil: Violet Vale - Démonportál 70746 (Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós) Playmobil: Violet Vale - Démonportál 70746 Ezen a kísérteties démoni helyen lakik Umbrathor - a Sötét Erők varázslója. Félelmetes portáljának segítségével Umbrathor kísérteties démonokat varázsol. Célja, hogy nyugtalanságot okozzon Violet Vale-ben, és megszerezze a hatalmat. A varázsló felmászik a kötéllétrán a felső szintre, itt található a démonok megidézéséhez szükséges oltár. Umbrathor elmondja a varázsigét, suhint egyet a botjával, mire a következő pillanatban az oltár kőlapja eltörik, és egy ördögi kis démon ugrik ki belőle. A rossz kissrác kiszabadítja nagyobb démonbarátját, és azonnal útra kelnek. Bizonyára semmi jót nem lehet elvárni ezektől az álnok lényektől! Az oltár padlóját egy mechanizmus segítségével fel lehet törni.
Kedvencek közé
Küldés e-mailben
Hasonló játékok
Raktáron *tájékoztató jellegű információ JátékNet.hu webáruház Budapest XI. Playmobil: Violet Vale - Démonportál 70746 Akciós ár:
21499 Ft 19350 Ft

Irány az üzlet
Érdeklődni: (06-1) 700-4230
Kérjük mondja, hogy a Játéka.hu -n
találta ezt a terméket!

Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós

Vissza az előző oldalra

Playmobil: Violet Vale - Démonportál 70746 termékhez hasonló játékok
 

Aktuális oldal: Playmobil: Violet Vale - Démonportál 70746 (Édesség különlegességek Fejlesztő és oktató könyvek Lábbal hajtós)

Ezt a játékot így is ismerheted: Playmobil: Violet Vale - Demonportal 70746

Playmobil: Violet Vale - Démonportál 70746 Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign