Ingyen Online Játékok - katt ide!
lego matchbox mattel playmobil  
disney tomy bburago gombhat

Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós - Tomy Toomies: Jurassic World dínó mentőosztag - CSOMAGOLÁSSÉRÜLT

AKCIÓK Ajándéklista Eseményemlékeztető Játékboltok

Tomy Toomies: Jurassic World dínó mentőosztag - CSOMAGOLÁSSÉRÜLT

Tomy Toomies: Jurassic World dínó mentőosztag - CSOMAGOLÁSSÉRÜLTTomy Toomies: Jurassic World dínó mentőosztag - CSOMAGOLÁSSÉRÜLT (Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós) Tomy Toomies: Jurassic World dínó mentőosztag - CSOMAGOLÁSSÉRÜLT Most a legkisebb dínó rajongó gyerekek is részt vehetnek egy őslény kalandban a Tomy Toomies dínó mentőosztag utánfutós szafari autóval és a színes dínókkal. A Triceratopsz babát megrázva édes morgó hangot ad ki és ha beültetik a vezetőülésbe tologatás közben pörögni-forogni kezd. A mentőkocsiban a növényevő Brachiosaurus ül, akit a kicsik elszállíthatnak a központba. A rakomány oldalaiba beilleszthetőek a különböző formák, a kis tojásba pedig elbújtathatják a pici dinoszauruszt. Remek fejlesztőjáték, hiszen a gyerekeket ösztönzi az ok-okozati gondolkodásra, a ki-be pakolgatással, a pótkocsi csatlakoztatásával pedig fejlődik a kézügyességük és a probléma megoldó képességük. A Tomy Toomies örömmel fogadja a kis felfedezőket a Jurassic World szórakoztató világában! Csomagolás mérete: 28 x 21 x 10 cm.A Jurassic World Dínó mentőosztag összekapcsolható a Dínó járgány játékszettel, ami szintén megvásárolható webáruházunkban.AZ EGYIK SARKA MEGGYŰRŐDÖTT A CSOMAGOLÁSNAK, DE A TERMÉK ÉP.
Kedvencek közé
Küldés e-mailben
Hasonló játékok
Raktáron *tájékoztató jellegű információ JátékNet.hu webáruház Budapest XI. Tomy Toomies: Jurassic World dínó mentőosztag - CSOMAGOLÁSSÉRÜLT Akciós ár:
8499 Ft 7499 Ft

Irány az üzlet
Érdeklődni: (06-1) 700-4230
Kérjük mondja, hogy a Játéka.hu -n
találta ezt a terméket!

Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós

Vissza az előző oldalra

Tomy Toomies: Jurassic World dínó mentőosztag - CSOMAGOLÁSSÉRÜLT termékhez hasonló játékok
 

Aktuális oldal: Tomy Toomies: Jurassic World dínó mentőosztag - CSOMAGOLÁSSÉRÜLT (Édesség különlegességek Fejlesztő és oktató könyvek Lábbal hajtós)

Ezt a játékot így is ismerheted: Tomy Toomies: Jurassic World dino mentoosztag - CSOMAGOLASSERULT

Tomy Toomies: Jurassic World dínó mentőosztag - CSOMAGOLÁSSÉRÜLT Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign