Ingyen Online Játékok - katt ide!
lego matchbox mattel playmobil  
disney tomy bburago gombhat

Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós - Playmobil: Triceraptos - Zendülés a Legenda Kövei 70627

AKCIÓK Ajándéklista Eseményemlékeztető Játékboltok

Playmobil: Triceraptos - Zendülés a Legenda Kövei 70627

Playmobil: Triceraptos - Zendülés a Legenda Kövei 70627Playmobil: Triceraptos - Zendülés a Legenda Kövei 70627 (Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós) Playmobil: Triceraptos - Zendülés a Legenda Kövei 70627 Néha az ellenség is sokkal kisebb a vártnál, például egy mini robot. A gonosz kis gépek megpróbálják észrevétlenül felderíteni a Dino Rise csapat terveit, és harcra készen állítani a nagy harci robotokat. De a Dino Rise csapatot nem olyan könnyű megszállni. Annak érdekében, hogy felkészülhessenek a kisebb és nagyobb ellenfelekre, a páncélozott Triceratops nemcsak normál ágyúval rendelkezik, hanem speciális biztonsági hálóval is. Ha társa, Jaden a megfelelő pillanatban kidobja a védőhálót, a mini robotokat is el tudják kapni és így mozgásképtelenné tenni. Erős dinoszauruszerő a trükkös, speciális küldetésekhez.Triceratopsok levehető páncélzattal, láng lövedékű ágyúval és elfordítható hálóágyúval vannak felszerelve. A hátukon egy figurának hellyel és vezérlőpanellel. A mini-robot markoló karokkal rendelkezik a kristályok szállításához. A szett tartalmaz 2 db figurát is. Méretek: Triceratops páncélzattal: kb. 22 x 12,5 x 11,5 cm.
Kedvencek közé
Küldés e-mailben
Hasonló játékok
Raktáron *tájékoztató jellegű információ JátékNet.hu webáruház Budapest XI. Playmobil: Triceraptos - Zendülés a Legenda Kövei 70627 Akciós ár:
12799 Ft 11903 Ft

Irány az üzlet
Érdeklődni: (06-1) 700-4230
Kérjük mondja, hogy a Játéka.hu -n
találta ezt a terméket!

Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós

Vissza az előző oldalra

Playmobil: Triceraptos - Zendülés a Legenda Kövei 70627 termékhez hasonló játékok
 

Aktuális oldal: Playmobil: Triceraptos - Zendülés a Legenda Kövei 70627 (Édesség különlegességek Fejlesztő és oktató könyvek Lábbal hajtós)

Ezt a játékot így is ismerheted: Playmobil: Triceraptos - Zendules a Legenda Kovei 70627

Playmobil: Triceraptos - Zendülés a Legenda Kövei 70627 Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign